Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Herkes yönetmen olur Tuba yapımcı oldu

Rol aldığı dizilerle dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün, şimdi de ortak yapımcısı olduğu 'Dar Elbise' filmiyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Son zamanlarda oyuncuların ilk yönetmenlik denemeleriyle sıkça karşılaşıyoruz; kimisi yönetmenliğin üstesinden gelip hayatına yönetmen olarak devam etti, kimisi ise sadece hayalini gerçekleştirip oyunculuğa geri döndü. Yapımcı olma fikri genelde bir oyuncuya sıcak gelmez çünkü yapımcılık zor iştir; işin ticari yönüyle ilgilidir, her şeyden sorumlu olmak gerekir. Bir National Geographic kameramanı bir gün, "Yapımcının işi bizi diken üstünde tutmaktır" demişti. Ee yapımcı olmak kolay mı, herkesi mahvetme yetkisi vardır yapımcının! Herkesi parasıyla satın alabileceğini düşünen yapımcıların varolduğu sektörde, başrolünü oynadığı filme ortak yapımcı olan Tuba Büyüküstün'ü takdir etmek gerek. Umarım Büyüküstün, güçlü enerjisiyle yoluna devam eder.

MODACI TUBA
Iraklı yönetmen Hiner Saleem'in yönettiği 'Dar Elbise'de; Paris'te yaşayan moda tasarımcısı 'Lisa', sıra dışı bir defile düzenlemek istemektedir. Türkiye'de yaşayan meslektaşı 'Helin', en güzel kızların Türkiye'de bulunduğunu ve yardımcı olabileceğini söyleyerek defileyi Türkiye'de yapmasını söyler. Görüştükleri kızlar gösterinin parçası olmak için can atar ancak aileler kızların defileye çıkmasına izin vermek istemeyince işler içinden çıkılmaz bir hal alır. 'Dar Elbise'; Dubai ve Venedik film festivallerine katıldıktan sonra Türkiye'de vizyona girecek. Filmde Tuba Büyüküstün'ün yanı sıra Hazar Ergüçlü, Caner Cindoruk, Canan Ergüder, İnanç Konukçu, Devrim Yakut ve Mehmet Erdem rol alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA